Welkom op indenatuur.nl
een website over de natuur in Nederland.

Natuur op internet. Dat klinkt als een tegenstrijdigheid. En dat is het vaak ook. Want om op het internet te komen heb je een computer nodig. En die staan bijna altijd binnen. Voor de natuur ga je naar buiten, het bos in of de hei op. Lekker wandelen, of vogels kijken. En laat dat nu precies de bedoeling zijn van www.indenatuur.nl. De computer uitzetten en naar buiten gaan. De natuur en het internet komen samen op www.indenatuur.nl.

Je kan op www.indenatuur.nl

De ideeŽn en spelletjes zijn afkomstig van stichting AARD en de Jeugdbond voor Natuur- en Milieustudie. Het zijn korte handreikingen om een groep deelnemers enthousiast te maken voor de natuur. De spelletjes en ideeŽn zijn vooral geschikt voor scholen en organisaties die een activiteit in en over de natuur willen organiseren.

Bij het onderdeel natuur voor beginners vindt u een basiscursus over diverse natuuronderwerpen. Enthousiaste kenners vertellen waarom zij zo gefascineerd zijn door het onderwerp en leren u de basisbeginselen. Wilt u zelf uw eigen onderwerp hierop beschrijven neem dan contact met ons op.

Naast deze inhoudelijke informatie biedt www.indenatuur.nl de mogelijkheid om met anderen te discussiŽren over natuurgerelateerde onderwerpen.

www.indenatuur.nl is nooit af. We hopen dat we zo enthousiast blijven over de natuur dat er regelmatig nieuwe ideeŽn zullen ontstaan die dan vervolgens worden aangeboden aan de bezoekers. En mocht u zelf een leuk idee hebben voor 'natuur op internet', neem dan contact met ons op.

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van vorderingen van dit initiatief kunt u hier uw e-mail adres achterlaten.

Lees meer over dit initiatief, en hoe u er een bijdrage aan kunt leveren.